

טופו בסגנון מערבי
1 סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
1 גזר מגורד דק
1 בצל חתוך לקוביות
1 גבעול סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר
3/4 כוס מים
2 שיני שום חתוכות לקוביות
1/4 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1/4 כוס שמן קנולה איכותי
1 בצל ירוק קצוץ דק
1 כוס יין אדום
אפשרות:
להוסיף 1 כף רוטב סויה דל נתרן,אם כן להוריד כמות מלח
קמצוץ ג'ינג'ר מגורד
אופן ההכנה
סיר בינוני,לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל להזהבה קלה לאחר מכן להוסיף הטופו, הפטריות גזר מגורד שום והסלרי למשך 30 שניות על אש גדולה לערבב עד לצריבה קלה.להוסיף את התבלינים, כוס מים, כוס יין ממשיכים לערבב עד שכל הנוזלים מצטמצמים ולהגיש בצלחת גדולה.
קישוט
לפזר מעל המנה בצל ירוק קצוץ