חייגו עכשיו :  054-649-4270

פיק"א 24, פתח תקווה | חניה חינם בשפע

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם



סלט חצילים ברוטב עגבניות

2-3 חצילים

2 כפות רוטב או תרכיז עגבניות

2 שיני שום

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כפית פפריקה חריפה

1/2 פלפל שחור

1/2 כפית כמון

1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

לחתוך את החצילים לפרוסות בערך לעובי של 1 ס"מ ואת הפרוסות לחצי לקבלת פרוסות חצאי ירח

לחמם תנור ל 200 מעלות עדיף שהתנור יהיה כבר חם.

לקחת תבנית מהתנור להניח  נייר אפיה ועליו למרוח קצת שמן.

לסדר את החצילים בתבנית אחד ליד השני להמליח בקצת מלח כדי להוציא את המרירות מהחצילים ולהכניס לתנור לבערך חצי שעה או עד שהפרוסות חצאי הירח שחומות משני הצדדים (לבדוק מידי פעם בזהירות ואם יש צורך להפוך אותן שיהיו שחומות משני הצדדים) פרוסות חצאי ירח שמוכנות להוציא בזהירות ולהניח בצלחת מחוץ לתנור.

במקביל שהפרוסות החצילים חצאי הירח בתנור נכין את הרוטב.

הכנת הרוטב:

לקחת סיר קטן או בינוני לשפוך לתוכו 3 כפות שמן לחמם את הסיר והשמן ולשפוך לתוכו את התבלינים לערבב אותם עם השמן ולחרוך את התבלינים והשתי שיני שום הכתוש עד לקבלת ריח ארומטי,להוסיף 2 כפות רוטב או תרכיז עגבניות ולהוסיף חצי כוס מים,לערבב היטב לקבלת רוטב בצבע אחיד,אין צורך שהרוטב ירתח אלא שיהיה חם,כשפרוסות החצילים חצאי הירח שחומות ומוכנות לחכות שהרוטב והחצילים יתקררו מעט ואז להוסיף את החצילים לרוטב ולערבב אותן עם הרוטב,מלח לפי הצורך.

לקישוט אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה או כוסברה.

 

 

 

אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!

הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי




עוד בנושא

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים בגוגל