חייגו עכשיו :  054-649-4270

פיק"א 24, פתח תקווה | חניה חינם בשפע

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם



סלט שעועית אדומה

1 כוס שעוית אדומה

2 שיני שום כתוש

2-3 כפות כוסברה

1/2 כוס עגבניות שרי חתוכות דק

1/2 בצל קצוץ דק

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית פפריקה מתוקה

3 כפות שמן זית או שמן קנולה איכותי

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

 להוסיף לקערה את השעועית אדומה המבושלת (הסבר למטה),את הכוסברה העגבניות כבצל והשום הכתוש.להוסיף את התבלינים והשמן זית או קנולה איכותי לערבב היטב ולהגיש בטמפרטורת החדר או קצת מחומם.

קישוט:

אפשר להכין טחינה ביתית (ראה הכנת טחינה ביתית בקטגורית "סלטים") לערבב את הטחינה והסלט לתערובת אחידה.במידה והסל עם טחינה אפשר לוותר על הוספת השמן כי הטחינה יחד עם השמן תהיה קצת קשה לעיכול וכבדה מידי.

בישול השעועית האדומה:

השריה רצוי 48 שעות כאשר מחליפים את המים כמה פעמים.בישול בסיר רגיל על אש גדולה למשך שעה וחצי שעתיים ולבדוק ולהוסיף מים לפי הצורך עד שהשעועית רכה אך לא רכה מידי.אפשר לבשל את השעועית בסיר לחץ למשך בערך 45 דקות.אין להוסיף מלח לבישול כי הוא גורם לשעועית להיות קשה ולא רכה.לסנן את המים ולצנן את השעועית בטמפרטורת החדר.

אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!

הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי




עוד בנושא

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים בגוגל