

רוטב חרדל
2/3 כוס גרגירי חרדל צהוסים או אדמדמים
3-4 כפות מים (במידה ומשתמשים במים במקום ביין לבן אז אין צורך להוסיף)
מלח לפי הטעם (1/2 כפית או פחות)
1/4 כוס יין לבן (אפשר להחליף במים)
1/5 כפית פפריקה חריפה
1/4 כוס חומץ בין יין
1/3 כפית כורכום
קורט סוכר חום ( לא חובה)
אופן ההכנה
להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר ולערבב היטב למשחה לא צמיגית מידי ולא דלילה מידי
מלח לפי הטעם.
*מתאים לממרח על לחם, דגים, טיגון ביצה מקושקשת.
אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!
הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי
עוד בנושא
מלח מתובל
כמות המלח לפי הצורך רצוי חצי כוס מלח מתאים למלח שולחני רגיל,מלח גס,מלח גבישי,מלח אטלנטי,מלח שחור...
רוטב עשיר בויטמין B
1/3 כוס מים 4-5 כפות שמן זית או קנולה איכותי או שמן שומשום 3 כפות רוטב סויה(...
רוטב עם עשבי טיבול
1/2 כוס שמן זית או שמן קנולה איכותי 1/2 כוס לימון סחוט 1 כף פטרוזיליה קצוצה או...
רוטב סויה סיני
2-3 כפות רוטב סויה (עדיף ללא נתרן או ללא תוספת נתרן) 1 כפית שמן שומשום 1/2 כפית...
רוטב סויה וסילאן
2 כפיות חרדל (ראה רוטב חרדל בקטגורית "רטבים") 1 כף סילאן ללא תוספת סוכר או דבש...
רטוב שמן זית לימון
חצי לימון סחוט 1 כף שמן זית קורט פפריקה מתוקה 1 שן שום כתוש מלח לפי הטעם אפשרות נוספת: להוסיף לרוטב...
רוטב טריאקי
1/2 כוס רוטב סויה ( ללא נתרן) 1/2 1 כפות סוכר חום או סוכר קנים 1/4 כוס...
רוטב טחינה לסלט
4 כפות טחינה גולמית (עדיף שומשום מלא) 1/2 כפית רוטב סויה (עדיף ללא תוספת נתרן) 1 כף...