

רוטב עשיר בויטמין B
1/3 כוס מים
4-5 כפות שמן זית או קנולה איכותי או שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה( ללא נתרן)
3 כפות שמרי בירה (בחנויות טבע)
1/2 שן שום כתוש
2 כפיות בצל ירוק קצוץ
1/4 כפית שומשום מלא או רגיל
אופן ההכנה
להוסיף את כל הרכיבים לצלוחית ולערבב היטב לקבלת תמיסה אחידה
במידה ולא משתשמים בכל הרוטב לתיבול, לשמור בצנצנת קטנה במקרר.
*מתאים לתיבול קר לסלטי ירקות ועלים. אפשר לתבול בלחם או צנימים ולהגיש חמים.
אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!
הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי
עוד בנושא
מלח מתובל
כמות המלח לפי הצורך רצוי חצי כוס מלח מתאים למלח שולחני רגיל,מלח גס,מלח גבישי,מלח אטלנטי,מלח שחור...
רוטב עם עשבי טיבול
1/2 כוס שמן זית או שמן קנולה איכותי 1/2 כוס לימון סחוט 1 כף פטרוזיליה קצוצה או...
רוטב סויה סיני
2-3 כפות רוטב סויה (עדיף ללא נתרן או ללא תוספת נתרן) 1 כפית שמן שומשום 1/2 כפית...
רוטב סויה וסילאן
2 כפיות חרדל (ראה רוטב חרדל בקטגורית "רטבים") 1 כף סילאן ללא תוספת סוכר או דבש...
רטוב שמן זית לימון
חצי לימון סחוט 1 כף שמן זית קורט פפריקה מתוקה 1 שן שום כתוש מלח לפי הטעם אפשרות נוספת: להוסיף לרוטב...
רוטב טריאקי
1/2 כוס רוטב סויה ( ללא נתרן) 1/2 1 כפות סוכר חום או סוכר קנים 1/4 כוס...
רוטב חרדל
2/3 כוס גרגירי חרדל צהוסים או אדמדמים 3-4 כפות מים (במידה ומשתמשים במים במקום ביין לבן...
רוטב טחינה לסלט
4 כפות טחינה גולמית (עדיף שומשום מלא) 1/2 כפית רוטב סויה (עדיף ללא תוספת נתרן) 1 כף...