חייגו עכשיו :  054-649-4270

פיק"א 24, פתח תקווה | חניה חינם בשפע

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם



שעועית ירוקה מוקפצת

2 כוסות שעועית ירוקה טריה חתוכה לחצאים או לשלישים (לקטום את הקצוות עם סכין)

1 כף שמן שומשום

1/4 כוס זכוכית מים

קורט מלח שולחן או מלח אטלנטי עשיר במינרלים

אופן ההכנה

מחבת בינוני,מחממים את השמן ומוסיפים את השעועית הטריה.מערבבים כל הזמן,רצוי ללא מכסה כדי שהשעועית לא תתבשל אלא תיטגן קלות.מוסיפים לרבע כוס מים את המלח ומערבבים עד לתמיסה אחידה,מוסיפים למחבת עם השעועית הטריה ומערבבים עד שהמים מתאדים.המלח נשאר על השעועית הטריה.מגישים מיד כדי לשמור על השעועית חצי מבושלת חצי חיה.

אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!

הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי




עוד בנושא

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים בגוגל