חייגו עכשיו :  054-649-4270

פיק"א 24, פתח תקווה | חניה חינם בשפע

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם



תבשיל מקרוני שעועית ודלעת

200 גרם מקרוני קמח מלא

250 גרם דלעת חתוכה לקוביות גדולות

1 כוס שעועית לבנה או אדומה

1 בצל קצוץ

2 שיני שום

1/4 פפריקה מתוקה

1/4 פלפל שחור

מלח לפי הטעם

2 כפות שמן קנולה איכותי

אופן ההכנה

משרים את השעועית עד 48-24 שעות (להחליף מים מספר פעמים),בישול (ללא מלח) בסיר לחץ 45 דקות.בישול של שעה וחצי בסיר על האש רצוי לבדוק מים מידי פעם.

סיר בינוני מרתיחים מים עם קורט מלח וקצת שמן,מוסיפים את המקרוני ומבשלים אותו עד לרכות רצויה ומסננים את המים.במקביל מבשלים בסיר נוסף את הדלעת או מאדים אותה בסיר מיועד לכך.

סיר בינוני קצת שמן מטגנים בצל קצוץ יחד עם השיני שום החתוכות עד להזהבה קלה מוסיפים את מקרוני,תבלינים,שעועית והדלעת הרכה מערבבים היטב כ3 דקות.מכבים את האש ונותנים לתבשיל להתמזג בטעמים למשך 15 שעה.

אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!

הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי




עוד בנושא

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים בגוגל