חייגו עכשיו :  054-649-4270

פיק"א 24, פתח תקווה | חניה חינם בשפע

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם



תבשיל מש (מונג)

1 כוס מש מושרה

1בצל קצוץ

1 שום חתוך לקוביות קטנות

1 עגבניה קצוץ

1/4 כפית כמון

1 כפית כורכום

1/3 כפית ג'ינג'ר טרי (לא אבקה) מגורד

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

להשרות מש למשך 8 שעות לסנן במסננת את המים.סיר בינוני,לטגן במעט שמן קנולה או חמניות את הבצל והשום עד שיזהיב,להוסיףאת העגבניה ואת המש לערבב ולהוסיף בערך כוס מים להוסיף את התבלינים ולבשל למשך בערך 20 דקות על אש גבוהה (להוסיף מים לפי הצורך) עד שהמש רך אך לא רך מידי.

אפשרות נוספת

לקחת את התבשיל שמוכן לשם הכל בבלנדר ולמעוך עד שמתקבלת מחית.את המחית אפשר להוסיף למצע של אורז,אפשר להוסיף כמה קוביות טופו קטנות.

אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!

הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי




עוד בנושא

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים בגוגל